Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2

Ao_Shin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ProMt2 jeszcze stoi?

Mam blad podczas laczenia sie z serwerem, a dopiero clienta pobralem,

na stronie pisze ze client byl aktualizowany w tym roku jeszcze..

Launcher mi nie dziala, ten program do naprawy clienta rowniez,

patrze ludzie ostatnio wchodzili w 2013/2014 w kwietniu/marcu

niektorzy wchodzili dzisiaj o 11 lub 13 itd.

Ale ja nie moge ;-;

Prosze o pw..

Mam blad podczas laczenia sie z serwerem dla jasnosci

Opublikowano

czasem anty wirus blokuje wyłącz antywirusa chwilowo i spróbuj się połączyć na serw ew. zapora systemowa lub antywirus
wsadził jako kwarantanne Pro lub jakiś plik z tego serwa

Opublikowano

Odpowiadając na Twoje pierwsze pytanie: ProMT2 działa. O ile mi wiadomo dużo osób ma podobny problem (wystarczy wejść na ich forum serwerowe).

Więc my tu Ci za bardzo nie pomożemy, bo wina najwidoczniej leży po stronie serwera. Trzeba czekać na reakcję alchemika, aż naprawi ten błąd. Polecam sprawdzać stronę główną serwera i ich forum, tam z pewnością niedługo zostaną podane jakieś informacje.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Z początku myślałem, że serwery padły, ale i tak jest to dziwne po po wejściu na ich główną stronę obu serwerów przenosi na settler :D

Opublikowano

Z początku myślałem, że serwery padły, ale i tak jest to dziwne po po wejściu na ich główną stronę obu serwerów przenosi na settler :D

Pro tak z dnia na dzień nie padnie. :P Alchemik pewnie ma jakieś prywatne sprawy do załatwienia i nie ma możliwości, aby naprawić serwer.

Napisz do supportu. Grałem na promt2, mam zaaktualizowanego clienta i tez nie działa ;x

Ten serwer od kilku miesięcy nie ma supportu, jedynym sposobem na szybki kontakt z administracją jest ich forum. Na stronie głównej ten link jest nieaktualny, ale polecam wpisać w wyszukiwarce "forum promt2", pierwszy link to ich forum.

Opublikowano

Odpowiadając na Twoje pierwsze pytanie: ProMT2 działa. O ile mi wiadomo dużo osób ma podobny problem (wystarczy wejść na ich forum serwerowe).

Więc my tu Ci za bardzo nie pomożemy, bo wina najwidoczniej leży po stronie serwera. Trzeba czekać na reakcję alchemika, aż naprawi ten błąd. Polecam sprawdzać stronę główną serwera i ich forum, tam z pewnością niedługo zostaną podane jakieś informacje.

Ten serwer nie ma forum i supportu ;x ani to ani to mi nie dziala :/ Chyba ze jest jakis inny adres i po kliknieciu 'forum' przenosi na zla strone' (chcialbym pograc na s1)

czasem anty wirus blokuje wyłącz antywirusa chwilowo i spróbuj się połączyć na serw ew. zapora systemowa lub antywirus

wsadził jako kwarantanne Pro lub jakiś plik z tego serwa

Sprawdze, dam znac w edit :)

@Edit

Nadal to samo ;s

Opublikowano

Ten serwer nie ma forum i supportu ;x ani to ani to mi nie dziala :/ Chyba ze jest jakis inny adres i po kliknieciu 'forum' przenosi na zla strone' (chcialbym pograc na s1)

Sprawdze, dam znac w edit :)

Zwróciłam już uwagę adminom, jeśli chodzi o ten zły adres. Forum jest, ale na stronie podany jest błędny link.

Wpisz w wyszukiwarce "promt2 forum", pierwszy link to ich nowy adres.

Opublikowano

Zwróciłam już uwagę adminom, jeśli chodzi o ten zły adres. Forum jest, ale na stronie podany jest błędny link.

Wpisz w wyszukiwarce "promt2 forum", pierwszy link to ich nowy adres.

Dziękuję za inicjatywe, oczywiście dostajesz +1 :P

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...